Chris Terhes: Pe magistrati ii intereseaza doar de bani

Chris Terhes, cunoscutul presedinte al „Coalitiei romanilor pentru combaterea coruptiei” din SUA, i-a criticat pe pagina sa de Facebook pe magistratii CSM, dupa sedinta de marti a Consiliului.

Am ascultat de curiozitate sedinta CSM din data de 25 aprilie 2017. A durat o ora si jumatate. Circa 40 de minute din aceasta sedinta s-a discutat numai despre salarizarea procurorilor, care sunt nemultumiti ca nu vor primi atatia bani cat judecatorii. Daca va uitati pe agenda sedintei au fost puncte importante, fel si fel de rapoarte ale Inspectiei Judiciare, sesizari, etc. Peste toate s-a trecut fugitiv. Cand a venit vorba de bani insa… dintr-o data reprezentantii procurorilor au inceput sa faca apologia apararii intereselor cetatenilor, ca ei sunt magistrati. Sper ca CSM sa puna inregistrarea pe internet sa-i vedeti cum nu-i intereseaza deloc despre oameni ci doar despre bani. Cat mai multi bani.

La cate grozavii s-au scris in presa in ultima luna despre mariajul inter si extra institutional dintre unii sefi din justitie si SRI vad ca CSM a facut ureche suta.

Oare nu tine de reputatia justitiei ca Kovesi, in calitate de procuror general al Romaniei in 2009, manca la cina cea de taina cu sefii serviciilor la Oprea acasa? Sau ca juca barbut, copca sau tenis la sediile SRI?”, a scris Terhes pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *