A 10-a editie Techsylvania – intr-o locatie aniversara

In 7 si 8 Iunie, fondatori, directori executivi, investitori si experti tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenti la Centrul Regional de Excelenta pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca, pentru o noua editie Techsylvania. Aici vom gasi o comunitate creativa unde inovatia, educatia si dezvoltarea si-au gasit, toate, loc.

Formatul evenimentului

Asa cum ne-au obisuit, organizatorii Techsylvania pregatesc 2 zile de conferinta cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialistilor in tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanti invitati si evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate in jurul oportunitatilor de a inova.

Un alt focus il reprezinta oportunitatile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat in cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participantii care opteaza pentru aceste sectiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora.

O saptamana intreaga de evenimente satelit

Dupa o perioada grea pentru evenimentele de peste tot, Techsylvania celebreaza a 10-a editie cu o serie de evenimente live unde participantii au sansa de a se conecta cu alti profesionisti, de a se relaxa sau de a-si aprofunda cunostintele.

Toate aceste evenimente se desfasoara in proximitatea Techsylvania si vor crea un circuit al tehnologiei intre 5 si 11 Iunie.

Primele nume care vor urca pe scena la aceasta editie Techsylvania:

1. Mark Porter – CTO of MongoDB;

2. Alan Doan – Fondatorul unei companii de 100 de milioane de dolari, Missouri Star Quilt Company;

3. Slava Rubin – Fondatorul Indiegogo si Humbition;

4. Chris Leacock sau Jillionaire – Un faimos DJ si producator de muzica si fost membru al faimoasei trupe Lazer Major.

Bilete Early Bird

Biletele se pot gasi la un pret mult mai accesibil, incepand de la €49, pentru perioada Early Bird. Aceasta perioada mai este valabila pana in 1 Martie, dupa aceea urmeaza o crestere a pretului biletelor.

Se pot achizitiona direct de pe site-ul Techsylvania, accesand techsylvania tickets.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *