A 5-a editie a Cluj Innovation Days – “Breaking New Digital Ground!”

Editia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulata “Breaking New Digital Grounds!” isi propune sa reuneasca la Cluj, pe 24 si 25 Mai 2018, peste 300 de participanti interesati sa dezbata subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare si sustenabilitate, impreuna cu reprezentanti ai Cluj IT Cluster, Primariei Cluj-Napoca si invitati de talie nationala si internationala, cu o experienta vasta.

Printre tematicile anuntate deja pe website-ul evenimentului se numara unele din cele mai inovative subiecte la aceasta ora, la nivel global: Securitatea Cibernetica, Energia Regenerabila, Robotica, Asistenta Medicala Digitala, Comunitatile Smart. In agenda evenimentului sunt prezenti speakeri care promit sa ne deschida noi perspective interesante legate de inovatie, la nivel national: Emiliana Dovan (Telekom), Florin Jianu (Presedintele CNIPMMR), Lucia Morariu (General Director Eximtur), Mihai Talpos (CEO Școala Informala de IT), Nicolae Burnete (Ministrul Cercetarii si Inovatiei) si multi altii.

In ceea ce priveste speakerii internationali, la eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai unor universitati si companii de renume, precum Alessandro Guarneri (SAP NETWEAVER Solution Architect), Carlos Fernandez Bandera (University of Navarro), Rasmus Larsson (ITSME ESELEKTRO), David Wallom (University of Oxford), Heiko Vainsalu (Roksnet Solutions OÜ).

In cadrul evenimentului de doua zile “Breaking New Digital Grounds!”, concepte ca Digital Revolution si Smart Growth vor fi abordate atat in cadrul sesiunilor plenare de discutii, cat si in cadrul unor workshopuri pe teme specifice, ce vor da ocazia participantilor sa ia parte la Revolutia Digitala, dar si sa se conecteze cu experti din domenii variate, in cadrul sesiunilor de networking pregatite de organizatori.

Prin organizarea editiei de anul acesta, Cluj IT Cluster, impreuna cu partenerii – Urbanize Hub, APM Cluj, CNIPMMR si Agentia de Marketing Loopaa – confirma, inca o data, implicarea in comunitatea locala de business, dar si interesul pentru dezvoltarea sectoarelor de industrie, tehnologie si informatie, prin inovatie continua:

Editia de anul acesta a Cluj Innovation Days se va desfasura sub semnul Revolutiei Digitale. Am reusit  sa aducem la Cluj cateva nume mari care dicteaza trendurile in digitalizare, urbanizare si crearea de societati sustenabile atat la nivel national, cat si international. Incercam sa invatam de la cei mai buni si sa dam posibilitatea mediului de business local sa intre in contact cu noi perspective de dezvoltare. Ne bucura faptul ca evenimentul Cluj Innovation Days genereaza din ce in ce mai mult interes, de la an la an, si le multumim si partenerilor de anul acesta, pentru implicare si suport”, a declarat Stelian Brad, Presedinte Cluj IT Cluster.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *