A treia infrangere consecutiva pentru Halep

Simona Halep a fost invinsa de slovaca Dominika Cibulkova, ajungand la a treia infrangere consecutiva, dupa un joc cu mari probleme pentru liderul mondial.

Simona Halep, inca locul 1 WTA, a fost eliminata de Dominika Cibulkova, locul 31 WTA, in turul II al turneului de la Wuhan, China, scor 0-6, 5-7. A fost a doua competitie consecutiva, dupa US Open, in care Simona Halep iese dupa primul meci, fara nici o victorie.

Primul set a fost unul de cosmar pentru jucatoarea noastra. Inceputul dezastruos de joc a fost dublat si de faptul ca Halep a acuzat probleme medicale. A si cerut de doua ori interventia medicului. Ea a acuzat dureri la spate si la coapsa, care insa nu au mai fost vizibile ulterior.

Cibulkova a dominat autoritar primul set, a fost agresiva, iar Simona nu a putut raspunde loviturilor puternice ale adversarei, care a punctat mult mai mult. Halep nu are nici macar scuza la care apeleaza in mod obisnuit. Nu numai ca slovaca este mai mica de inaltime, dar este si mai in varsta.

In setul doi, Simona fost condusa cu 0-2, dar a castigat patru game-uri la rand. Halep a avut sansa sa trimita meciul in decisiv, dupa ce a servit la 5-4 pentru castigarea setului. Totusi, Dominika n-a cedat, a intors si a castigat si setul doi, avansand in turul III.

Dominika Cibulkova va juca in runda urmatoare cu Daria Kasatkina (13 WTA). Rusoaica a dispus dupa 2 ore de joc de Xiyu Wang (232 WTA), scor 6-1, 3-6, 7-6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *