Accident grav aseara langa Polivalenta

Trei oameni care treceau pe trecerea de pietoni in zona podului Garibaldi din Cluj-Napoca (in apropierea Salii Polivalente) au fost victimele unui accident terifiant. O soferita nu a respectat culoarea rosie a semaforului, rezultand un accident in care au fost implicate trei autovehicule, din care doua au suferit daune considerabile.

In accident au fost implicate trei autovehicule, iar cinci persoane au fost ranite, intre care conducatoarea auto care a provocat accidentul si trei pietoni care incercau sa treaca strada regulamentar. Cauza producerii accidentului: nerespectarea culorii rosii a semaforului”, transmite IPJ Cluj.

Accidentul a avut loc in intersectia dintre Giuseppe Garibaldi si Splaiul Independentei.

Impactul a fost extrem de violent iar avariile sunt considerabile, dupa cum se poate vedea si din aceasta fotografie. Au sosit la fata locului ambulante si masini de pompieri.

Potrivit martorilor, aseara, putin dupa ora zece noaptea, o femeie cu autoturism inmatriculat in Salaj, un Volkswagen Passat negru, a trecut pe rosu la semafor si a intrat cu viteza mare intr-un BMW care circula regulamentar dinspre Sala Sporturilor inspre Polivalenta. BMW-ul a fost aruncat intr-un mijloc de transport in comun care astepta la semafor.

Trei pietoni angajati in traversare pe culoarea verde a semaforului, au fost loviti. Soferita de Salaj, soferul BMW-ului si cei trei pietoni au fost transportati cu ambulantele. Traficul tramvaielor, cu directia spre centru, a fost blocat temporar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *