Alessandro Safina, in concert azi la Cluj-Napoca

Celebrul tenor italian va fi acompaniat de Orchestra Operei Nationale din Cluj-Napoca, formata din peste 60 de muzicieni profesionisti si dirijata de talentatul Lorenzo Passerini, fondatorul si directorul artistic al Orchestrei Antonio Vivaldi.

Cunoscut romanilor mai ales datorita piesei „Luna” de pe coloana sonora a celebrului serial sud-american „Clona”, serial in care a aparut in cateva episoade si ca interpret, dincolo de artistul sofisticat de pe scena, Alessandro Safina este un om jovial si comunicativ.

Dupa succesul spectacolului din Bucuresti unde a fost aplaudat de 4000 de oameni si rechemat la rampa de 5 ori, tenorul italian va urca miercuri pe scena care va fi amenajata in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, unde, intr-un concert special de Craciun, va canta in fata a cel putin 3.000 de spectatori.

Pe langa cei 60 de instrumentisti ai Operei din Cluj si tanarul dirijor Lorenzo Passerini, Alessandro Safina o va avea alaturi pe Loredana Groza, de data aceasta cu statut de invitata, cu care va canta in duet cateva piese. Safina este un fan al melodiei „Buna seara, iubite” interpretata initial de Loredana Groza, pe care a indragit-o in timp ce calatorea cu taxi-ul si era difuzata la radio. Ulterior, Safina a cantat la randul sau aceasta melodie care i s-a parut atat de interesanta.

„Guarda Che Luna”, „Insieme a te” sau melodia „Luna (Only you)” sunt doar cateva dintre piesele incluse pe playlist-ul concertului de miercuri seara de la Cluj, la care, artistul italian, a promis sa vina si cu cateva surprize, special pentru publicul de aici.

Cei care doriti sa il vedeti, dar, mai ales, sa il ascultati pe cel care, de-a lungul carierei, a colaborat cu nume mari ale muzicii, ca Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis, veniti azi la 19,30 la Sala polivalenta din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *