Ana Birchall, propusa interimar la Ministerul Justitiei

Ana Birchall, in prezent ministru delegat pentru Afaceri Europene, a fost nominalizata pentru functia de ministru interimar al Justitiei, dupa ce  Florin Iordache si-a inaintat azi demisia. Propunerea a fost trimisa presedintelui Klaus Iohannis.

Premierul Sorin Grindeanu a transmis astazi presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justitiei, se arata intr-un comunicat al Guvenrului.

Propunerea a fost facuta in conformitate cu prevederile art. 106 si art. 107 alin. 3 si 4 din Constitutia Romaniei, precum si cu cele ale art. 9 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, se mai arata in comunicat.

Ana Birchall este in prezent ministru delegat pentru Afaceri Europene. „Ii multumesc premierului, presedintilor coalitiei de guvernare, precum si colegelor si colegilor mei din PSD si ALDE pentru increderea cu care m-au investit, intelegand totodata responsabilitatea imensa pe care o presupune portofoliul Justitiei”, a scris Ana Birchall in aceasta seara pe contul de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.