Anca Buzoianu, noul rector al UMF Cluj

Prof. dr. Anca Buzoianu a fost aleasa in functia de rector al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, din Cluj-Napoca, cu un numar de 585 de voturi pentru, din totalul de 609 voturi valabil exprimate.

Coplesita de emotie adresez recunostinta mea colegilor, membrilor comunitatii academice, care intr-un numar impresionant au ales sa isi exprime votul si sa ma aleaga in functia de Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”.

Voi purta increderea voastra cu responsabilitate deplina, privesc cu entuziasm spre urmatorii ani si impreuna vom scrie noul capitol din istoria Universitatii”, a scris pe Facebook doamna profesor Buzoianu.

Anca Dana Buzoianu a fost prima femeie decan din istoria Facultatii de Medicina. Acum ea devine prima femeie rector la UMF Cluj. De asemenea, in primavara anului trecut, noul rector al UMF Cluj a primit Ordinul National de Merit al Frantei in grad de Cavaler. Este singura femeie din Cluj-Napoca careia i s-a inmanat aceasta distinctie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *