Apel de idei/proiecte pentru Zilele Clujului 2018

Primaria Cluj-Napoca anunta organizarea celei de a VIII-a editii a Zilelor Clujului, in perioada 17-20 mai 2018. Ca in fiecare an, clujenii – locuitori ai orasului, organizatii non-guvernamentale, companii private sau institutii – sunt invitati sa vina cu idei de evenimente sau proiecte pentru noua editie a festivalului. Acestea trebuie sa se incadreze in tema editiei, Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire si sa fie transmise pana la data de 2 aprilie 2018.

Zilele Clujului, festivalul de suflet al clujenilor,  ajuns in acest an la cea de-a VIII-a editie, deschide sezonul marilor festivaluri clujene, ajungand in timp un eveniment de referinta pentru locuitori si turisti deopotriva: in 2017, peste 250.000 de participanti s-au bucurat, in cele 4 zile, de peste 100 de evenimente in 30 de locuri din municipiu.

Editia 2018 a Zilelor Clujului va avea loc in perioada 17-20 mai si are ca tema Centenarul – 100 de ani de la Marea Unire. Aceasta cupola, „Cluj 100”, permite o gama larga de idei si activitati prin care pot fi reflectate, in programul Zilelor Clujului, multiplele dimensiuni ale comunitatii noastre. Principalele directii de dezvoltare care contureaza identitatea municipiului contemporan si implicit, evolutia orasului nostru in ultimul secol, se regasesc si in campania de promovare a programului „Cluj 100”: educatie, cultura, inovatie, sport, business.

Apelul de proiecte si idei pentru Zilele Clujului este astfel, cu precadere, adresat celor care activeaza in aceste domenii, dar nu numai.

Asadar, Primaria Cluj-Napoca asteapta ideile, propunerile de evenimente si activitati la adresa de e-mail zileleclujului@gmail.com, pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului sau la Registratura Primariei municipiului Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 7, precum si la primariile de cartier, pana la data de 2 aprilie 2018.

Primaria Cluj-Napoca subliniaza faptul ca implicarea comunitatii este elementul cheie caruia i se datoreaza cresterea festivalului din ultimii ani si va invita si in acest an sa fiti alaturi pe parcursul celor 4 zile de sarbatoare, in perioada 17-20 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *