Apel deschis pentru voluntari: au inceput inscrierile in echipa Zilelor Clujului!

Zilele Clujului, cel mai mare festival al orasului, cauta voluntari pentru editia a 8-a. Evenimentul este organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca si se va desfasura in perioada 17-20 mai 2018, in peste 30 de locuri din oras. Peste 150 de voluntari au contribuit anul trecut la organizarea Zilelor Clujului, aducand si mai multa energie si culoare acestui festival.

Principalele motive pentru care foarte multi tineri aleg sa fie voluntari la Zilele Clujului sunt: pentru a contribui la un festival recunoscut pentru calitatea si varietatea programelor, dar si pentru amploarea sa (peste 250.000 participanti la Zilele Clujului 2017 in cele 4 zile de evenimente); pentru experienta si cunostintele acumulate in domeniul productiei de evenimente; pentru distractie si prieteni noi.

Zilele Clujului 2018 se anunta a fi o editie aparte dat fiind ca, de aceasta data, sarbatoarea este dedicata atat orasului, cat si intregii Romanii. Anul Centenarului – celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire este tema editiei si va ingloba atat evenimentele traditionale din programul Zilelor Clujului, dar si noi proiecte speciale.

Cei care doresc sa se inscrie ca voluntari in echipa Zilelor Clujului 2018 trebuie sa completeze acest formular pana la data de 25 aprilie disponibil la: http://bit.ly/VoluntarZC2018, si sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba 18 ani impliniti pana la data de 14 mai 2018; sa fie o persoana responsabila, adaptabila, implicata si descurcareata; sa aiba disponibilitate in perioada evenimentului.

Formularul de inscriere, precum si mai multe informatii, se gasesc pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” si pe website-ul primariei, www.primariaclujnapoca.ro.

Formularele sunt disponibile si la Centrul de Informare pentru Cetateni al Primariei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Motilor nr. 7. Acestea pot fi trimise prin e-mail la adresa zileleclujului@gmail.com sau depuse la Registratura Primariei, Str. Motilor nr. 7. Fiecare aplicatie va fi insotita de o poza tip buletin (poza portret).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *