In asteptarea dreptului de joc, Neymar petrece pe yaht

Jucatorul brazilian Neymar, 25 de ani, care nu a primit nici acum cartea verde de la Federatia Spaniola de Fotbal pentru a putea debuta la PSG, a dat petrecere pe yaht ieri seara intr-o faimoasa statiune din sudul Frantei.

Asteptand certificatul international de transfer, Neymar nu isi schimba stilul de viata. Dimineata se antreneaza la Camp des Loges cu PSG, dupa-amiaza sta la plaja si seara se distreaza pe yaht.

Luni, atacantul brazilian in varsta de 25 de ani s-a bucurat mai multe ore de soarele si nisipul de la Saint-Tropez. Apoi, in jurul orei 20:00, Ney si sapte prieteni, plus garzile de corp, s-au urcat intr-o salupa cu motor care i-a dus la bordul iahtului Ginevra, dezvaluie L’Équipe. Nu erau doar ei. Alti zece tineri i-au insotit pe luxoasa ambarcatiune. Petrecerea putea incepe.

Este posibil ca sud-americanul, cel mai scump jucator din lume, 222 de milioane de euro, sa amane debutul la Paris Saint Germain pentru 20 august, la meciul de acasa cu Toulouse. De ce? Pentru ca Barcelona nu a autorizat inca federatia spaniola sa elibereze cartea verde a fotbalistului. Clubul catalan are 15 zile la dispozitie pentru a-si da acordul forului iberic si, ca o revansa pentru evadarea fotbalistului la Paris, poate intinde la maximum acest termen.

Dupa 15 zile, se va elibera automat un certificat de transfer provizoriu. Astfel ca, pe 18 august, cel tarziu, Neymar va putea fi bun de joc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *