Atac armat cu victime la o discoteca din Germania

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul Politia citata de BBC.

Incidentul armat a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club de noapte din orasul Konstanz, in sudul Germaniei, potrivit unor oficiali citati de DPA. Una dintre cele doua persoane decedate este presupusul atacator, care a murit dupa un schimb de focuri cu politia la primele ore ale acestei dimineti. „Schimbul de focuri s-a incheiat”, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Persoanele din club „s-au putut salva fugind sau ascunzandu-se”, a adaugat el.

Cealalta victima, conform numeroaselor relatari ale martorilor oculari, a fost unul dintre clientii clubului. Atacul a avut loc la clubul de noapte Grey, de pe Max-Stromeyer-Strasse, unde un paznic de intrarea a fost impuscat si ranit cu o arma automata pe cand incerca sa-l opreasca pe atacator. De asemenea, in schimbul de focuri a fost ranit unul dintre politisti.

Fortele speciale, precum si un elicopter au fost desfasurate la locul incidentului, care se afla intr-o zona industriala a orasului Konstanz, in apropiere de granita cu Elvetia. Politia a fost contactata la ora locala 4.30. Autoritatile au deschis o ancheta in legatura cu acest incident.

Este vorba despre al doilea atac major in trei zile in Germania, dupa ce vineri un solicitant de azil respins a ucis o persoana si a ranit alte sase cu un cutit, intr-un supermarket din Hamburg. Autoritatile de acolo au afirmat ca islamistul atacator era programat sa fie deportat si ca era cunoscut politiei ca instabil psihologic.

1 thoughts on “Atac armat cu victime la o discoteca din Germania

  • 30 iulie 2017 la 12:27
    Permalink

    instabil psihologic, evident, ca orice fanatic musulman!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *