Atac armat cu victime la o discoteca din Germania

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul Politia citata de BBC.

Incidentul armat a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club de noapte din orasul Konstanz, in sudul Germaniei, potrivit unor oficiali citati de DPA. Una dintre cele doua persoane decedate este presupusul atacator, care a murit dupa un schimb de focuri cu politia la primele ore ale acestei dimineti. „Schimbul de focuri s-a incheiat”, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Persoanele din club „s-au putut salva fugind sau ascunzandu-se”, a adaugat el.

Cealalta victima, conform numeroaselor relatari ale martorilor oculari, a fost unul dintre clientii clubului. Atacul a avut loc la clubul de noapte Grey, de pe Max-Stromeyer-Strasse, unde un paznic de intrarea a fost impuscat si ranit cu o arma automata pe cand incerca sa-l opreasca pe atacator. De asemenea, in schimbul de focuri a fost ranit unul dintre politisti.

Fortele speciale, precum si un elicopter au fost desfasurate la locul incidentului, care se afla intr-o zona industriala a orasului Konstanz, in apropiere de granita cu Elvetia. Politia a fost contactata la ora locala 4.30. Autoritatile au deschis o ancheta in legatura cu acest incident.

Este vorba despre al doilea atac major in trei zile in Germania, dupa ce vineri un solicitant de azil respins a ucis o persoana si a ranit alte sase cu un cutit, intr-un supermarket din Hamburg. Autoritatile de acolo au afirmat ca islamistul atacator era programat sa fie deportat si ca era cunoscut politiei ca instabil psihologic.

One thought on “Atac armat cu victime la o discoteca din Germania

  • 30 iulie 2017 la 12:27
    Permalink

    instabil psihologic, evident, ca orice fanatic musulman!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *