Becali zice ca i-a dat 10.000 de dolari clujeanului George Maior

Patronul FCSB Gigi Becali sustine ca, cu 10 ani inainte, i-a dat 10.000 de dolari lui George Maior, acuzandu-l in acelasi timp pe fostul sef al SRI ca inainte de condamnare au stabilit sa vorbeasca la telefon, dar Maior nu i-a mai raspuns. „Eu trebuia sa ma intalnesc cu Maior inainte sa ma condamne. Mi-a zis ca ma suna el marti si marti nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai raspuns Maior mincinosul. Eu cu 10 ani inainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatal lui pentru o casa. Maior, mincinosul. Nu mi-a mai raspuns la telefon”, a relatat Becali ieri seara la Romania TV.

La acelasi post TV Gigi Becali s-a declarat convins ca SRI si Traian Basescu s-au aflat in spatele condamnarii sale. „Comanda arestarii mele a fost data numai de SRI. Fara marca Basescu si aprobarea lui, nu se facea insa nimic in Romania. Ei luau hotararea, dar il anuntau pe Basescu. Si el a zis da”, a sustinut afaceristul. „Cineva din SRI mi-a spus in urma cu patru-cinci zile: Cu tine n-avea nimeni nimic din punct de vedere material, aveau din punct de vedere politic. Erai in echipa lui Crin Antonescu si cuvantul tau conta foarte mult ca Antonescu sa devina presedintele Romaniei”, a mai spus Becali.

Ca sa fie convingator, patronul FCSB a relatat: „A venit seful Jandarmeriei din Constanta si mi-a zis: Bai Gigi, hai sa-ti spun ceva! Basescu da personal telefon, ca nu vrea sa faci puscarie usoara. Eu va spun ce mi s-a spus! Sa va mai spun alta situatie, de la Jilava. Seful de acolo, baiat bun, mi-a zis: Au venit doi la mine acasa, acasa, nu la serviciu, si mi-au zis: Ai grija, daca Becali are bani sa nu faca puscarie la misto”.

George Maior a negat acuzatiile care il vizeaza si il ameninta pe Gigi Becali cu judecata. „Referitor la calomniile vehiculate in spatiul public de catre domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodata si imi rezerv dreptul de a-i actiona in judecata pe cei care lanseaza asemenea enormitati care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematica a reputatiei mele”, a transmis actualul ambasador al Romaniei in SUA intr-o declaratie remisa presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *