Carmen Harra – megavacanta in Bahamas

Carmen Harra, cunoscuta in SUA ca „Regina Karmei”, a avut parte, zilele acestea, de o vacanta de vis in Bahamas, pe o insula salbatica si izolata. Timp de cinci zile, impreuna cu fantastica ei fiica, Alexandra, si viitorul ginere, scriitoarea americana s-a relaxat la soare, s-a plimbat cu iahtul, a facut schi nautic, dar a hranit si purcelusii salbatici domesticiti de turisti.

Dupa doar jumatate de ora de mers cu avionul, scriitoarea a aterizat in paradis. „Am fost de mai multe ori in Bahamas, dar in insula Exuma nu, chiar daca e la doar 35 de minute de Miami cu avionul. Aceasta e mai putin populata si are capitala la George Town, un oras care are doar 2.000 de oameni. Aeroportul din Exuma e o singura camera. Diferenta intre Nassau, care se afla in centrul Bahamasului, unde toata lumea se duce, e ca in Exuma natura e salbatica, neatinsa”, a declarat, pentru „ring”, Carmen Harra.

In mijlocul naturii salbatice, nu doar scriitoarea americana se relaxeaza, ci si starurile de la Hollywood. „Apa e de un albastru cum n-am mai vazut, din acela pur, adevarat. Sunt mici insulite pe care se afla porci salbatici domesticiti, pe care ii hranesti, sau reptile pe care le poti mangaia sau rechini care nu te ataca… E foarte interesant! In Bahamas sunt multe celebritati care au fiecare insula lor. De la un milion de dolari in sus, iti poti cumpara o insula. Nicholas Cage are una de opt milioane de dolari, Johnson & Johnson, una de 30 de milioane, iar detinatorul brandului Blockbuster, de 60 de milioane. Pe toate aceste insule, omul nu a atins natura”, a povestit Carmen Harra.

Cum se traieste pe insula

Pentru ca e „capatul pamantului”, orice serviciu din lumea civilizata costa o avere.

Ca sa-ti construiesti o casa, trebuie sa aduci absolut totul din alta parte. Mancarea e extrem de scumpa. In Florida, laptele e trei dolari, in Bahamas e opt dolari. La restaurant, o friptura e 100 de dolari. Dar e atat de frumos, ca iti taie respiratia. Si sa inchiriezi e foarte scump: 5.000 de dolari pe noapte. Noi am luat o vila pentru patru nopti.  Am inchiriat un iaht cu 1.300 de dolari pe zi si ne-am plimbat printre insule. Am facut si schi nautic, am fost la purcelusi ca sa le dau sa manance. Ne-am distrat incredibil, a fost extraordinar de frumos! Au fost multi bani: 20.000 de dolari a fost inchirierea vilei, 5.000 de dolari iahtul plus mancarea care a fost alte sute de dolari pe zi… Vreo 30.000 de dolari in total (120.000 de lei – n.r.)”, a adaugat vedeta.

12 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *