CFR Cluj, invinsa in deplasarea din Kazahstan

CFR Cluj a pierdut in Kazahstan primul meci al dublei cu Astana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Scorul a fost 1-0, dupa un gol marcat in urma unei greseli in aparare. Returul se va disputa miercurea viitoare, la Cluj-Napoca.

Clujenii au inceput bine partida din Kazahstan si au incercat sa preseze inca din start. Culio a ratat prima si cea mai mare ocazie a formatiei din Gruia, in minutul 11, cand a tras putin pe langa poarta, din interiorul careului. Treptat, gazdele au preluat initiativa si s-au instalat in jumatatea feroviarilor. Kazahii au trecut in mai multe randuri pe langa gol, dar apararea clujeana a rezistat. Finalul reprizei i-a apartinut tot trupei lui Dan Petrescu, insa scorul pauzei a fost 0-0.

Startul actului secund a fost unul echilibrat, cu un plus pentru CFR Cluj, care a incercat sa dea lovitura. Paun, Camora si Omrani au fost cei mai activi clujeni, insa formatia din Gruia nu a reusit sa inscrie. In cele din urma golul a venit, dar in poarta lui Arlauskis. In urma unui corner, Vincius a deviat nefericit, iar Postnikov a deschis scorul, in minutul 69. La intrarea in utimele 10 minute, Omrani a fost aproape de egalare, insa a deviat mingea pe langa poarta. Astfel, jocul s-a incheiat cu victoria kazahilor, scor 1-0 si Astana are prima sansa la calificare.

Echipele folosite:

Astana: Eric – Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov – Logvinenko – Tomasov (Janga ’59), Maevski, Sigurjonsson, Murtazaev (Mubele ’84) – Rotariu.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burca, Vinicius, Camora – Culio, Hoban (Rondon ’75), Bordeianu (Aurelio ’90) – Deac, Omrani, Paun (Mailat ’66).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *