Chef Foa prins drogat la volan, doua substante psihoactive

Chef Foa, 41 de ani, a fost prins drogat la volan, dupa ce a fost oprit in trafic de politistii din Bucuresti. Pe numele sau real Florin Scripca, bucatarul a fost depistat pozitiv la doua substante psihoactive. La data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 17:00, Foa a fost oprit in trafic de politisti din cadrul Brigazii Rutiere. Acestia se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza Sectorului 1 si l-au oprit pentru control.

Politia Rutiera:

In urma testarii preliminare cu aparatul Drugtest, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a doua substante psihoactive. Pentru acest motiv persoana in cauza a fost condusa la sediul I.N.M.L., in vederea prelevarii de mostre biologice.

Totodata, politistii au procedat la efectuarea controlului corporal. Cu aceasta ocazie au fost gasite 4 tigarete susceptibile de a contine substanta vegetala, cu miros intepator.

In cauza, a fost intocmit un  dosar penal in cadrul caruia se efectueaza cercetari  in rem pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal in concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri”.

Chef Foa a devenit cunoscut in urma cu peste 20 de ani cand impreuna cu fratii lui gateau la Prima TV. Apoi s-a dedicat afacerilor, dar a ramas in televiziune si a ajuns unul dintre chefii de la MasterChef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *