Weekend-ul acesta la Cluj Never Sleeps

Cluj Never Sleeps, noaptea alba a culturii , propune peste 30 de evenimente culturale pentru a treia editie a sa.

Programul evenimentelor incepe sambata dupa-masa si se incheie a doua zi, seara, cuprinzand spectacole tematice, productii stradale, teatru, concerte de jazz, muzica electronica, dans, interventii artistice, expozitii, proiectii si chiar o cina la miezul noptii.
Cluj Never Sleeps 2016 incepe cu o serie de concerte in Piata Unirii: trupele formate la Rock Academy deschid oficial noaptea alba a culturii, fiind urmate de Emeric Imre si Gabriel Ghita, Magda Puskas si prietenii, Dragos & Friends Orchestra, Irina Sarbu Band si Fanfara Transilvania.

La ora 18:00, pe Bulevardul Eroilor, 15 performeri vor incerca sa atraga atentia trecatorilor cu o productie stradala realizata de Teatrul National Cluj-Napoca. D’ECOurage spune povesti mai putin amuzante despre lumea in care traim, insa o face cu simtul umorului, pentru a ne transmite un mesaj intelept.

De la 22:00, la Institutul Francez Cluj-Napoca, incepe spectacolul-concert-poem „Brancusi despre Brancusi”, creat special pentru Cluj Never Sleeps 2016. Construit pe baza aforismelor lui Brancusi, spectacolul combina muzica live cu fragmente de filmari din arhiva si patrunde in lumea interioara a sculptorului.

Arta stradala, expozitii, proiectii si teatru

Strada Napoca va fi din nou locul unde arta iese in strada la propriu, in cadrul Artevenimentului „Transselffusion”. Galeria de arta ORSINI iti deschide portile pentru simezele artistilor clujeni, iar pe strada Andrei Muresanu te asteapta sa-i treci pragul o expozitie de arta psihedelica.
„Incepe cu M?” in cartierul Manastur se joaca teatru la Cinema Dacia. Pentru cei care prefera filmul, festivalul de scurtmetraje GuK are loc pe strada Universitatii.

Localuri cu meniu cultural/muzical
In ordinea orelor care deschid programul cultural, iata pe unde puteti face cate un popas:

– la The Tube Social Chemistry pentru MOX Promo Party
– la Sister’s pentru muzica LIVE cu DJ Indjstione si Quartet Edina
– la Old School Coffee House pe ritmurile Jamaga
– la Off the Wall, 3 tineri combina mai mult de 3 stiluri muzicale
– la Diesel, „Feel the beat”
– la Che Guevara Social Pub sa petreci alaturi de camarazi

Activitati sportive si recreative

Pe Bulevardul Eroilor poti pedala in voie, iar la Casino – Centrul de Cultura Urbana poti dansa pe ritmuri de Salsa pana dimineata! Cei care cauta aventura, se pot inscrie la Capture the Flag.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *