Cluj Symphony Experience 2019, in acest week-end

In perioada 20 – 22 septembrie clujenii se vor bucura de experiente muzicale inedite, in cadrul Cluj Symphony Experience, eveniment aflat la a 3-a editie. Ei vor descoperi si anul acesta noi zone in care se pot intalni cu muzica buna, pot explora noi teritorii muzicale.

Programul evenimentului: vineri

Vineri, 20 septembrie, festivalul incepe cu un proiect special marca #ClujSymphonyExperience: Interbello, o premiera in Romania, in care mai multi muzicieni vor interpreta melodii celebre azi in maniera interbelica, la Charlie Pub, in Piata Muzeului, de la ora 19.00. O experienta unica, in care piese precum „Banii vorbesc” (Holograf), „La fereastra ta” (Semnal M), „Pleaca” (Vunk), „Cantec pentru prieteni” (Compact) sau „Ne vedem la Cluj” (Hara) vor calatori 100 de ani inapoi in timp si ne vor face sa traim emotia unei perioade pline de sarm, pasiune si eleganta. Toti cei 9 membri ai grupului sunt muzicieni profesionisti, absolventi sau studenti ai Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Ei sunt: Ioana Badiu Avram (voce), Bianca Gabor (voce), Liana Suteu (voce), Camelia Crisan (voce), Paula Vitian (voce), Sara Mihali (voce), Andra Balan (vioara), Florian Babitan (mandolina si chitara), Bogdan Cristea (lauta si chitara).

Apoi, incepand cu ora 21.00, cei dornici sa se afirme sunt asteptati la primul karaoke simfonic din Cluj-Napoca, in Parcul Central, in fata cladirii Casino. Karaoke Symphony este un altfel de concert, unul realizat impreuna cu publicul. Peste 30 de instrumentisti, condusi de dirijorul Razvan Metea, vor interpreta evergreen-uri ale unor artisti celebri. Dintre acestia: Evanescence, Guns N’Roses, Sting, Lady Gaga, Gil Dobrica, Vita de Vie si multi altii. De asemenea, publicul va canta textul proiectat pe ecran.

Programul de sambata

Sambata, 21 septembrie, e ziua in care clujenii se pot intalni cu muzica simfonica in locuri neconventionale, in cadrul proiectului Symphony City. Clujul va fi impanzit cu mini-orchestre ce vor canta live in locuri circulate din centru si cartiere.

Reluand un proiect foarte apreciat, muzica ii va insoti pe calatorii din transportul in comun intre 15.00 – 17.00.

Ziua de sambata, 21 septembrie, se va incheia spectaculos, cu Lake Symphony, un concert extraordinar. Va avea loc de la ora 19.30, pe lacul Chios din Parcul Central. O orchestra de camera va interpreta in maniera simfonica piese pop-rock celebre romanesti sau internationale.

Programul zilei de duminica

Ziua de duminica, 22 septembrie, ii aduce in atentie pe cei mai mici melomani. Baby Yoga Symphony – 101 bebelusi, care va avea loc in Parcul Central (spatiul verde din spatele cazinoului), incepand cu ora 17.00, este un spectacol dedicat nou-nascutilor si tuturor bebelusilor care nu merg inca in picioruse! Un eveniment inedit in care bebelusii si parintii sunt asteptati sa descopere impreuna beneficiile programului Baby Yoga.

Despre Cluj Symphony Experience

Cluj Symphony Experience este un festival creat de Asociatia Culturala HARA, din pasiune pentru muzica, inovatie si experiente inedite. Este dedicat comunitatii locale clujene. Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *