Concert de legenda al trupei Depeche Mode aseara la Cluj (FOTO)

Celebra formatie britanica Depeche Mode a sustinut un show de exceptie ieri seara pe Cluj Arena, organizat de Emagic Entertainment Bucuresti. Generatii intregi si-au regasit pe stadion tineretile din regimul comunist unde muzica celor de la Depeche Mode era o forma de conectare la Occident.

A fost prezent public din Romania, Polonia, Ungaria, Serbia, Slovacia, spectatorii facand o atmosfera superba. Fanii i-au cantat Happy birthday lui Martin Gore (vizibil emotionat de reactia publicului), au agitat luminitele de la celulare, au cantat la unison cu inepuizabilul Dave Gahan.

Soundul Depeche Mode si orchestratiile muzicale sunt unice, iar sonorizarea s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a fost una din cele mai bune la un show pe Cluj Arena.

Chiar daca anii au trecut peste Depeche Mode, insa trupa se straduieste sa fie in trend; publicul de pe stadionul clujean a reactionat extraordinar la melodiile acesteia. Foamea de trupe mari nu e stinsa inca la Cluj, mult public a venit pentru a-si vedea trupa preferata din tinerete. Cei trei britanici acompaniati de alti doi muzicieni excelenti, un baterist si un basist care a cantat si la voce si clape, nu au dezamagit la Cluj, concertul lor fiind unul de calitate, cu reactia extraordinar de calda a publicului.

La ora 20.00 in Parcul Central erau cozi imense, publicul asteptand sa intre pe gazon. Depeche Mode este alcatuita din muzicieni de exceptie care au simtit ca vremurile se schimba si au incercat sa se adapteze. Insa tot vechile hituri au fost cele la care publicul a rezonat cel mai mult desi britanicii sunt deja la a treia venire in Romania, dupa showurile de acum ceva ani de la Bucuresti. Ei promoveaza acum ultimul lor album, Spirit, iar din august vor incepe o noua serie de concerte in SUA apoi in 2018 din nou in Europa.

Linia sonora specifica, marca Depeche Mode, si energia solistului Dave Gahan au fost puncte de atractie certe. I feel you, Enjoy the silence si alte mari hituri au rasunat in fata celor circa 40-45.000 de spectatori de pe Cluj Arena si au fost cantate de un stadion intreg, reactia fanilor fiind energica si entuziasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *