Continua lucrarile de modernizare a strazilor din com. Baciu

La finele lui 2019, Primaria Baciu a demarat lucrarile de modernizare a 7,66 km de strazi intravilane din comuna. Proiectul de 4.539.000 lei este finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala. Proiectantul lucrarii este Somes Top Grup SRL, iar executantul Construct Perom SRL. Termenul de finalizare  este de 16 luni de la data ordinului de incepere a lucrarilor, iar perioada de garantie de 36 luni.

Santierul de pe strada Planetelor din localitatea clujeana Baciu progreseaza. Zidurile de sprijin prevazute in proiect au fost finalizate.

Primarul comunei Baciu, Balazs Janos: “Pe Plantelor, in principiu, zidurile de sprijin au fost realizate, mai este nevoie o bucata in partea inferioara, unde este o dispozitie de santier, neprevazuta initial. Acum se pune si geotextil in spatele acestor ziduri, care sa rezolve si drenul. Multumesc echipei din aparatul Primariei pentru efoturile depuse si pentru ca, impreuna, reusim sa continuam lucrarile propuse”.

Strazile prevazute a fi modernizate prin acest proiect si lungimea preconizata pentru lucrarile de modernizare: Strada Mera Noua, localitatea Mera pe o lungime de 637 ml, Strada ADR, localitatea Radaia – 600 ml, Strada Vanatorului, localitatea Radaia – 2294 ml, Strada Planetelor, localitatea Baciu – 630 ml, Strada Castanilor, localitatea Baciu – 783 ml, Strada Paraul Ciresului, localitatea – Popesti 250 ml, Strada Intre Cimitire, localitatea Popesti – 500 ml, Strada La Terti – Biserica Catolica, localitatea Popesti – 616 ml, Strada La Protopopiat, localitatea Popesti  – 735 ml, Strada Spitalului, localitatea Suceagu – 615 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *