Cum au sarbatorit clujenii Revelionul in Piata Unirii

Mii de persoane au sarbatorit Revelionul in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Primaria Cluj-Napoca a oferit participantilor 700 de sticle de sampanie.

Peste 5.000 de persoane au sarbatorit Revelionul in Piata Unirii din Cluj-Napoca si au asistat la un foc de artificii cu o durata de peste 10 minute.

Clujenii s-au adunat in Piata Unirii inca de la ora 22, cand a avut loc un concert de muzica arhaica, sustinut de Florin Stefan acompaniat de un taraf. De la ora 23, pe scena au urcat membrii trupei Semnal M, care au cantat aproape o ora intr-un concert aniversar prilejuit de implinirea a 40 de ani de activitate. La miezul noptii a avut loc un foc de artificii cu o durata de 10 minute, urmat de un spectacol al trupei BigToneZ.

Primaria Cluj-Napoca a oferit celor prezenti peste 700 de sticle de sampanie, dar au fost numerosi clujeni care au adus cu ei sampanii de acasa. De la sarbatoarea Revelionului de la Cluj-Napoca a lipsit primarul Emil Boc.

In noaptea de Revelion, casutele amplasate in cadrul Targului de Craciun din Piata Unirii au fost deschise, oferind spre vanzare vin fiert si dulciuri.

Costurile totale cu organizarea Revelionului s-au ridicat la circa 60.000 de lei, acoperite din bugetul local al Primariei Cluj-Napoca si din sponsorizari de la diverse firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *