Dan Petrescu il demasca pe Minteuan

Dan Petrescu, antrenorul care a dus CFR 1907 Cluj la mari performante, l-a criticat pe fostul sau secund la Fotbal Club. El a explicat care a fost situatia reala care a dus la plecarea lui Minteuan.

Minteuan a parut o victima in acest conflict. De fapt, eu sunt victima. Mi-a promis ca amana primirea acelor prime. Eu am reusit sa ii prelungesc contractul cu doi ani, am vorbit cu patronul. Am fost la Alin acasa, totul era ok si apoi, cand a primit hartia de la club sa semneze, a zis ca nu e de acord cu asa ceva, ca el n-a vorbit cu nimeni, pai eu sunt nimeni?

Marian Copilu nu a putut rezolva aceasta situatie pentru ca are niste probleme de sanatate, asa ca am incercat eu sa ma ocup de aceste probleme.

Ii ofeream doi ani de contract, cu 100.000 de euro, dar a zis ca nu e de acord sa astepte pana in iunie, pentru ca mereu l-a pacalit CFR Cluj. El va veni la antrenament acum, are contract pana pe 30 iunie. Dar situatia nu este deloc corecta, jucatorii n-au luat banii, dar Minteuan i-a luat. Eu nu i-am mai raspuns lui Minteuan, ce sa mai vorbesc cu el? Eu nu am mintit niciodata antrenorii secunzi si nu accept niciodata sa ma minta cineva.

Problema este ca toti am fost de acord cu amanarea platilor, doar el n-a fost de acord. Nu s-a pus problema sa renuntam la bani, doar sa amanam plata”, a dezvaluit Dan Petrescu la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *