Daniel Metz, Dan Pitic si Lorand Soares Szasz, alaturi de copiii cu insuficienta renala

Luna decembrie aduce impreuna antreprenorii clujeni pentru un scop nobil – ajutorarea copiiilor bolnavi de insuficienta renala din cadrul Asociatiei Delia Gradinaru. Daniel Metz si Dan Pitic au raspuns afirmativ invitatiei lui Lorand Soares Szasz de a urca pe scena in cadrul Seminarului Aproape Gratuit care, de-a lungul timpului, a venit in ajutorarea diferitelor cauze sociale. Evenimentul va avea loc in data de 19 decembrie 2017, la Grand Hotel Italia, incepand cu ora 18:30.

Seminarul este organizat de antreprenorul si expertul in cresterea accelerata a IMM-urilor, Lorand Soares Szasz, cel care a facut din acest eveniment o traditie in comunitatea clujeana: „Seminarul Aproape Gratuit este evenimentul prin care inchei fiecare an si care implineste 100% toata munca echipei mele din anul respectiv. Este forma noastra de a oferi mai departe ceea ce am primit un an intreg si e o bucurie imensa ca putem sa facem acest gest, alaturi de alti oameni pe care ii admir”, declara Lorand Soares Szasz. Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donatii minime de 50 RON, iar in cadrul evenimentului va fi organizata si o licitatie care are acelasi scop de a strange fonduri pentru copiii dependenti de dializa.

In cadrul evenimentului organizat anul trecut, suma stransa a fost de 60.000RON, bani care au fost utili in organizarea taberei de iarna pentru copii cu insuficienta renala (care a inclus medicamente, haine si alimente), dar si in organizarea taberei de vara in Creta, Grecia.

Cei care vor lua cuvantul anul acestea sunt antreprenorii clujeni Dan Pitic si Daniel Metz. Cei doi vor aborda probleme actuale ale mediului de afaceri, vor oferi sfaturi din propria experienta in afaceri si vor raspunde la intrebarile publicului.

Despre speakeri

Dan Pitic este unul dintre cei mai apreciati oameni de afaceri din Cluj si nu numai, fiind proprietarul a numeroase afaceri de succes dintre care cea mai cunoscuta este Perpetuum, compania ce are ca obiect de activitate importul, distributia si productia produselor pentru amenajari interioare si exterioare.

Daniel Metz este de profesie economist si a activat ca director dezvoltare, asigurarea calitatii si servicii tehnice, dar si ca manager consultanta implementare ERP intr-o companie din Germania. In prezent este CEO  al companiei IT NTT Data, fiind un exemplu de leadership si management in comunitatea antreprenoriala din Romania.

Puteti sa va inscrieti aici la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *