Daunele UNTOLD asupra bunului public nu se recupereaza adecvat

UNTOLD transforma cel mai mare si mai modern stadion din Transilvania, Cluj Arena, intr-o ruina. Suprafata de joc, gazonul, este distrus in fiecare an. Dupa desfasurare, este inlocuit de organizatori cu variante mai ieftine.

Dar, daca gazonul se poate inlocui, pista de atletism a stadionului este de acum inutilizabila. De la prima editie UNTOLD si pana azi, pista de atletism a fost deteriorata constant. De fiecare data, a fost peticita cat sa arate cat de cat. Dar acum peticirea este imposibila. Asa cum se poate vedea in imagine, pista ar trebui schimbata in totalitate.

In privinta gazonului, potrivit presei, suma alocata de Eco Garden, compania care se ocupa de reparatii, este insuficienta. Vorbim de abia 180.000 de euro pentru inlocuirea suprafetei de joc care a costat un milion de euro in urma cu doi ani. Reamintim ca in 2019, Consiliul judetean anunta schimbarea gazonului de pe stadionul Cluj Arena. Operatiunea s-a realizat la doar 7 ani de la inaugurare. Tot atunci, Alin Tise anunta ca noul gazon de pe Cluj Arena costa intre 500 de mii si un milion de euro. Problema este: cum se pot aloca 180.000 euro in 2021 pentru inlocuirea unui gazon ce a costat spre un milion de euro in 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *