Denis Urubko, alpinist castigator al Pioletului de Aur, vine la Cluj

Unul dintre cei mai valorosi alpinisti din toate timpurile, Denis Urubko, de mai multe ori castigator al Pioletului de Aur, va tine o prezentare in data de 29 octombrie la Cluj-Napoca.

Urubko, 45 de ani, a capatat recunoastere internationala in 1999, cand a stabilit un record pentru Proiectul Snow Leopard, cu ascensiunile sale remarcabile pe toate cele cinci varfuri de 7.000 m ale fostei URSS, in doar 42 de zile. In timp, a devenit expert in deschiderea de rute noi si ascensiuni la 8.000m in conditii extreme de iarna – ultima sa tentativa fiind pe K2 (8.611m), Pakistan, in iarna acestui an, alaturi de o echipa din Polonia.

Denis Urubko este multiplu castigator al Pioletului de Aur, distinctia suprema in alpinism. Are tripla cetatenie – Rusia, Polonia si Italia – si este considerat cel mai experimentat si puternic alpinist din lume aflat in activitate.

Formatul evenimentului este tip conferinta si va include o sesiune de intrebari si raspunsuri. Evenimentul se desfasoara in limba engleza. Locurile sunt limitate.

Temele evenimentului:

VALORI: Despre a fi numarul 1 – piedici, reusite, sensul moral.

LEADERSHIP: Cand si de ce lasi balta tot.

EDUCATIE: De ce intra in responsabilitatea ta.

Evenimentul este organizat de Adeona Group. Va avea loc la sala de cinematograf Florin Piersic din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19.00. Bilete disponibile pe Eventbook.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.