Deputatul Horia Nasra il interpeleaza public pe Alin Tise cu privire la cladirea pentru Spitalul Clinic de Urgenta de Copii

Cluj-Napoca este un centru al excelentei medicale, atat pentru Cluj, cat si pentru toata Transilvania. Chiar si in aceste conditii, la nivel de infrastructura inca mai sunt restante, expertiza si profesionalismul cadrelor medicale putand fi valorificate doar prin constructia si modernizarea unor unitati medicale moderne si performante.

O necesitate pentru Cluj este construirea unei cladiri pentru Spitalul Clinic de Urgenta de Copii Cluj-Napoca deoarece in prezent, institutia aflata in administrarea forului administrativ judetean, isi desfasoara activitatea in 14 cladiri aflate in locatii diferite de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Alin Tise a promis inca de acum doi ani construirea unei noi cladiri pentru Spitalul Clinic de Urgenta de Copii, asumand-si ca institutia Consiliului Judetean Cluj dispune de fondurile necesare construirii noului spital. Binenteles a ramas doar o promisiune nerealizata, un esec.

Alin Tise s-a obisnuit sa stea cu mana intinsa la guvern. Nu este capabil sa gestioneze fondurile de la Consiliul Judetean Cluj, nu a fost capabil sa atraga finantare europeana pentru proiectele judetului. La jumatatea mandatului sau, promisiunile sale electorale sunt in mare parte nerealizate, cu exceptia peticita a drumurilor judetene, unde si acolo a fost nevoie de sprijinul Guvernul Romaniei prin PNDL.

De ce nu va tineti de cuvant domnule Alin Tise? Unde este Spitalul Clinic de Urgenta de Copii promis?”, a declarat deputatul Horia Nasra, presedintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *