Desi a nins, in judetul Cluj se circula normal

In cursul acestei dimineti, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum, se circula in conditii specifice de iarna, dupa prima ninsoare a anului.

Precipitatiile cazute in ultimele 24 de ore sub forma de ninsoare au fost relativ abundente, mai ales la munte. Din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate in cursul noptii, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei.

Pentru asigurarea conditiilor de circulatie, in cursul zilei de duminica, 18 noiembrie, s-a intervenit pe 12 drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate in zonele Huedin, Gilau si Gherla. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 2 utilaje. La aceasta ora se actioneaza pe 14 drumuri judetene, cu ajutorul a 7 utilaje.

Pe drumurile judetene situate in zona Turda, in cursul noptii si al acestei dimineti s-a intervenit pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 7 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 118 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judetene situate in zona Dej, s-a intervenit pe 6 sectoare de drumuri judetene, cu un utilaj.

In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene. Ele au ca scop verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate. Per ansamblu, se circula normal si nu exista probleme deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *