Distrugeri masive in Spania, Portugalia si Franta dupa furtuni

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma furtunilor care s-au abatut incepand de joi asupra Spaniei, Portugaliei si Frantei a ajuns la noua. Regiunea urmeaza sa fie afectata de alte vanturi puternice si ploi torentiale zilele urmatoare, relateaza duminica AFP.

Cele doua furtuni, Elsa si succesoarea sa, Fabien, au continuat sa faca ravagii sambata in vestul Europei – o sud-coreeana a murit dupa ce a fost lovita de daramaturi la Madrid, un surfer olandez s-a inecat in sud-vestul Spaniei, un sofer si-a pierdut viata dupa ce masina in care s-a aflat a fost luata de ape in sudul Spaniei si o persoana a fost data disparuta pe mare in largul coastei Frantei.

O femeie in varsta de 32 de ani din Coreea de Sud a murit sambata din cauza ranilor. Ea a fost lovita la nivelul capului de resturi cazute de pe o cladire publica in centrul Madridului. Capitala Spaniei a fost foarte afectata de vanturile extrem de puternice ale celor doua furtuni, a declarat ministrul de interne al guvernului local. Un olandez de 60 de ani s-a inecat in timp ce facea surf in provincia Huelva, in sud-vestul Spaniei, au anuntat echipajele de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *