DJ de top la Untold Festival 2016

Cei mai buni cinci DJ din lume se vor regasi pentru prima data pe o scena din Romania, in aceasta vara la Untold. DJ duo-ul numarul 1 al lumii, Dimitri Vegas&Like Mike revin la Cluj in 2016, intregind cel mai bun line-up de festival din acest an.

Dimitri Vegas&Like Mike, duo-ul care domina in prezent industria muzicii electronice, au deschis prima editie a festivalului Untold 2015 cu un show incredibil. Experinta avuta in Cluj si caldura cu care au fost intampinati de fani, i-a determinat pe cei doi DJ sa-si prelungeasca sederea in Romania cu 2 zile si sa isi doreasca sa revina, rezervandu-si inca de anul trecut calendarul pentru Untold 2016.

”Dimitri Vegas & Like Mike si-au dorit foarte mult sa revina la Untold, impresionati de amploarea si succesul festivalului, inca de la prima editie. Anul acesta am reusit ceea ce doar cateva festivaluri din intreaga lume au realizat, si anume sa-i avem pe aceeasi scena pe cei mai buni cinci DJ ai lumii”, a precizat Bogdan Buta, directorul general al festivalului.

Actualul numar 1 mondial este apreciat pentru felul in care combina in showurile lor elementele de live, DJ si MC cu care energizeaza publicul la marile festivaluri ale lumii. Printre cele mai importante premii pe care acestia le-au revendicat se numara Best Breakthrough Act in 2013 la International Dance Music Awards (IMDAs) si Best European DJ’s in 2014 si 2015, precum si titlul de No. 1 DJ in the world, conform DJ MAG Top 100.

Untold 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: Dimitri Vegas&Like Mike,Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour şi Y’akoto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *