Doi detinuti romani au salvat o tanara de la inec in Italia

Doi detinuti romani au ajuns eroi in Italia dupa ce au salvat o fata de la inec. S-a intamplat pe o plaja de pe insula Pianosa, unde cei doi lucrau la un hotel pentru a-si scurta perioada de detentie.

Romanii sunt inchisi in penitenciarul Porto Azzurro, dar ziua lucreaza la singurul hotel de pe insula Pianosa in Arhipelagul Toscana.

Cei doi detinuti in varsta de 37 si 44 de ani nu au ezitat nicio clipa cand au auzit tipetele fetei si au vazut-o luata de valurile marii. Cei doi barbati de nationalitate romana au alergat spre mare si au sarit in apa. In cateva minute au ajuns la tanara turista si au adus-o inapoi pe plaja in conditii de siguranta. S-a intamplat sambata dupa-amiaza si a fost o experienta dramatica si emotionanta in acelasi timp.

Intamplarea s-a petrecut sub ochii turistilor care se aflau pe vasul care ii aducea din Insula d’Elba pe Insula Pianosa.

Am fost intepata de o meduza si de durere nu mai puteam sa inot”, a spus tanara. Cei doi detinuti lucreaza pe insula si au permise sa lucreze in afara inchisorii Porto Azzurro, scrie Corriere della Sera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *