Dorian Popa prins drogat la volan

Un barbat de 35 de ani ar fi fost prins drogat vineri seara, in jurul orei 21.15, in localitatea Domnesti. Este vorba de artistul Dorian Popa, care se afla la volan sub influenta unor substante psihoactive. Dorian Popa a fost testat si insotit ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice. Politistii i-au suspendat permisul influencer-ului destul de cunoscut si i-au deschis un dosar penal.

IPJ Ilfov:

La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov- Serviciul Rutier, in timp ce se aflau in  exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, in localitatea Domnesti, un autovehicul, condus de un barbat. In urma testarii cu aparatul din dotare au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive.

Intrucat  aceasta nu reprezinta o proba in cadrul dosarului penal, conducatorul auto a fost condus la unitate medicala din Bucuresti,  pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise. In cauza, conducatorului auto i-a fost retinut permisul de conducere fiindu-i suspendata exercitarea dreptului de a conduce, conform legii.

Politistii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, in care efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *