Elon Musk s-a mutat intr-o casa de 50.000 de dolari

Elon Musk a vandut sau a scos la vanzare, in ultimul an, toate proprietatile imobiliare in valoare de 114 milioane de dolari. Acum locuieste in Texas intr-o casa mica, in valoare de 50.000 de dolari. Musk este CEO-ul Tesla si SpaceX si are o avere de peste 165 miliarde de dolari.

Casa se afla in incinta companiei sale de explorare spatiala SpaceX si a fost transportata acolo cu un camion. Locuinta modulara are putin peste 100 de metri patrati, iar Musk a declarat-o ca fiind domiciliul stabil.

De altfel, Elon Musk a confirmat si printr-un mesaj postat pe Twitter situatia sa locativa. “Casa mea principala este una de aproximativ 50.000 de dolari, in Boca Chica/Starbase, pe care am inchiriat-o. Dar este minunata”, i-a raspuns Musk unui utilizator care ii aprecia stilul de viata modest.

In acelasi mesaj a mai precizat ca detine o singura casa in zona Bay Area, pe care o foloseste pentru evenimente, dar pe care ar fi dispus sa o vanda unei familii numeroase, ca sa fie folosita.

Casa modulara in care locuieste Musk este produsa de o companie numita Boxabl. Musk a optat pentru modelul mini – Casita. Modelul se vinde cu 49.500 de dolari sau se inchiriaza cu 250 de dolari pe luna.


Boxabl produce aceste locuinte modulare, standardizate.

Musk crede ca aceste locuinte au potential pentru rezolvarea crizei imobiliare. Casele pot fi construite in mai putin de o zi.

Fondatorul companiei, Galiano Tirmani, a declarat intr-un interviu recent: „Misiunea principala a Boxabl este rezolvarea crizei locuintelor la preturi accesibile. Locuintele accesibile nu mai exista… oamenii isi cheltuiesc 50% sau mai mult din venitul lor lunar pe chirie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *