Emil Boc a alergat cros la Maratonul International

Peste 2.000 de participanti la Crosul de 5 km din cadrul evenimentului Maratonul International de la Cluj-Napoca, au fost inregistrati ieri. Printre acestia, primarul Emil Boc care a parcurs intreaga distanta a crosului.

Primarul Boc a felicitat pe Facebook toti participantii la cros si maraton si a declarat ca: “Impreuna cu colegii mei din Primaria Cluj-Napoca am alergat cei 5 km din cadrul Crosului ce s-a desfasurat in aceasta dimineata de la ora 8:15, inainte de startul Maratonului International. Ma bucur sa vad atat de multi clujeni, si nu numai clujeni, participand la Maraton si la activitatile sportive conexe. Miscarea reprezinta, de departe, cea mai simpla si mai eficienta investitie in sanatatea noastra!!”.

A noua editie a maratonului Wizz Air, respectiv maratonul international de la Cluj, desfasurat ieri in oras, a cuprins probe de cros, semimaraton si maraton, pe grupe de varsta. La categoria principala, cea a sportivilor de performanta, au castigat Evans Kipngetich Tanui din Kenya in 2:24:17.38, la masculin, respectiv Adela Paulina Baltoi din Romania in 3:04:36.77, la feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *