Fujikura face angajari si introduce trei schimburi la Dej

Cel mai mare angajator industrial din judetul Cluj a declansat o campanie de recrutari de operatori. Masura vizeaza productia in trei schimburi la Dej. Recrutarile la Fujikura Automotive vizeaza operatori de masini-utilaje injectie mase plastice pentru uzina din Dej, angajatorul orientandu-se mai ales catre oameni cu experienta in domeniu, dispusi sa lucreze in cadrul unui program in trei schimburi pentru care va plati un spor de noapte de 25%.         

In toamna, producatorul de cabluri cu actionariat japonez a scos la concurs posturi de confectioneri cablaje auto pentru fabrica din Dej, cu mentiunea ca le va asigura transportul de la domiciliu. Angajatorul nu dat detalii despre salarii sau beneficii.

Fujikura Romania este o companie japoneza experta in asamblarea cablajelor auto pentru grupul Volkswagen din Germania. In 2016 grupul japonez a operat 1.000 de concedieri la fabrica din Cluj-Napoca. Motivul a fost lipsa de angajati la fata locului, care trebuiau adusi din alte parti.

Societatea clujeana Fujikura Automotive inregistra in 2019 o cifra de afaceri de 241 de milioane de lei si un profit net de 6,3 milioane. Numarul angajatilor s-a redus la jumatate in ultimii ani: de la 5.033 de oameni acum cinci ani, la 2.697 anul trecut. 

5 thoughts on “Fujikura face angajari si introduce trei schimburi la Dej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *