Halep pierde clar in fata lui Angelique Kerber

Inca o infrangere pentru Simona Halep (27 de ani, 7 WTA), care a cazut mult anul acesta in clasament. Daca la inceputul anului, era inca pe locul unu in topul WTA, acum e aproape out din Top Ten. Simona Halep n-a avut prea multe sanse in fata lui Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA). Nemtoaica s-a impus in duelul din sferturi de la Eastbourne cu 6-4, 6-3. A fost cea de-a 11-a confruntare directa dintre cele doua.

Desi primul game al partidei fusese castigat de Halep, urmatoarele minute au fost de cosmar. Kerber a fost imbatabila la serviciu si a lovit necrutator cu forehand-ul. S-a distantat la 4-1 cu o lejeritate debordanta.

Zgaltaita de on court-coaching-ul antrenorului Daniel Dobre, Halep a recuperat unul dintre cele doua break-uri. A fost prea putin, Kerber a ramas stabila si increzatoare in jocul sau si s-a impus cu 6-4.

In setul secund, Halep n-a putut trece peste game-ul inaugural in care Kerber a facut break. Nemtoaica a a profitat de faptul ca forehand-ul i-a functionat la parametri buni si s-a impus usor in doar o ora si 11 minute, scor 6-4, 6-3, desi a servit modest pe intreg parcursul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *