In Chinteni se construieste o sala de sport moderna

In comuna Chinteni se construieste in aceste momente, cu finalizare pana la sfarsitul anului, o sala de sport moderna, scolara.

Sala de sport moderna va fi amplasata in zona zona lacului, unde vor fi si celelalte obiective Aquapark-ul si amenajarea lacului din Chinteni. Constructorul ne-a dat asigurari ca pana la final de an va termina lucrarea. Licitatia a fost organizata de Compania Nationala de Investitii si a fost castigat de AXA Turda.

La acest obiectiv vor veni elevii din comuna, dar si alte categorii care vor dori sa faca sport. Va fi un spatiu deschis unde se va intra cu programare, pentru ca totul sa fie cat mai bine organizat si intretinut”, sustine primarul comunei, d-na Lucia Suciu, citata de Stiri de Cluj.

Proiectul se ridica la suma de 3,2 milioane de lei, plus TVA, si este realizat de Compania Nationala de Investitii. Sala de sport va avea tribune si va putea gazdui si meciuri. Ea va fi incorporata in viitorul Aquapark, o investitie masiva care va crea o oaza de relaxare activa langa Cluj-Napoca.

Dupa cum am relatat deja, comuna Chinteni va avea un Aqua Park de peste 20 de milioane de euro. Investitia totala care va fi suportata din bani de la Guvern. Alaturi de proiectul Aqua Park Chinteni, autoritatile locale vor amenaja si lacul din vecinatate, ceea ce va spori caracterul rezidential al zonei si atractivitatea pentru stabilirea celor care cauta locuinte la iesirea din oras.

Chinteni este noua destinatie vedeta a Clujului in materie imobiliara, mai ales pentru segmentul superior, de case. La acest moment, nu se mai gasesc case de vanzare in Cluj-Napoca si in alte zone limitrofe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *