In piata de la Dezmir clujenii gasesc legume si fructe ieftine

Piata de la Dezmir poate fi o alternative potrivita pentru clujenii care cauta sa se aprovizioneze, inclusiv pentru iarna, cu legume si fructe ieftine.

Pentru ca un numar cat mai mare de clujeni sa poata beneficia de oportunitatea de a achizitiona produse agricole de calitate, la preturi decente, direct de la producatori, mai ales acum, in plin sezon al fructelor si legumelor de vara, Consiliul Judetean Cluj a adus la cunostinta persoanelor interesate lista preturilor practicate la piata de gros de la Dezmir administrata de SC Agro Transilvania Cluj SA. Aceste preturi sunt cele de referinta ale producatorilor si se fixeaza in fiecare dimineata in functie de produsele de calitatea I cele mai vandute.

Piata de la Dezmir este locul ideal de unde clujenii pot alege dintr-o gama variata de fructe si legume proaspete, de cea mai buna calitate, culese si alese cu grija chiar de producatori. Incurajez, inca o data, toate persoanele interesate, sa viziteze aceasta piata agroalimentara unde vor avea sansa sa cumpere la cele mai mici preturi din Cluj”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean.

Astfel, printre fructele si legumele pentru care clujenii pot opta se afla afinele – 15 lei/kg; zmeura – 15 lei/kg, ceapa verde – 1 leu/legatura; rosiile – 2 lei/kg; castravetii – 1,3 lei/kg; ciresele – 6 lei/kg; pepenele verde – 1,5 lei/kg; pepenele galben – 3 lei/kg; cartofii – 1,2 lei/kg; fasolea verde – 4 lei/kg; varza – 1,5 lei/kg; ardeii grasi – 3 lei/kg; ardeii Kapia – 8 lei/kg; ardeii iuti – 7 lei/kg; morcovii – 2,5 lei/legatura; vinetele – 3,5 lei/kg; dovleceii – 1 leu/kg; guliile – 1 leu/bucata; telina – 2 lei/bucata; conopida – 4,5 lei/kg si usturoiul – 10 lei/kg, dar si alte categorii de produse al caror pret este negociabil, in functie de cantitatile achizitionate, respectiv de cerere si oferta.

Situata la iesirea din municipiul Cluj-Napoca, pe teritoriul localitatii Dezmir din comuna Apahida, Piata Agro Transilvania beneficiaza de un acces extrem de facil atat pentru posesorii de autovehicule, cat si pentru cei care aleg sa se deplaseze folosind mijloacele de transport in comun, respectiv linia 8L care ii lasa chiar in incinta pietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *