Inactivitate pentru Boc la inceput de nou mandat

Printr-un comunicat, PSD Cluj a constatat ca la trei luni de la preluarea mandatului de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc continua sa fie intr-o permanenta perioada estivala, fara sa tina cont de promisiunile electorale.

1. Niciun proiect, zero solutii privind fluidizarea traficului in zona centrala si pe principalele artere de circulatie din Cluj-Napoca.

2. Promisiunea construirii de parkinguri noi – Desi a alocat in mai multe randuri cateva milioane de lei pentru „noile parkinguri de cartier” nu s-a tinut de promisiune, lucrarile la parkingul din Manastur fiind dovada vie a neputintei sale administrative.

3. Construirea unui nou cartier de locuinte in Borhanci si crearea de mii de locuri de munca in Cluj Innovation City au fost alte vorbe fara fond aruncate in campania electorala si total uitate dupa.

4. Centrul Cultural Transilvania, teoretic prioritar in ultimii ani pentru Emil Boc, a devenit o poveste fara sfarsit. Nici pana acum nu s-au inceput lucrarile. In 2014, cu surle si trambite, Emil Boc anunta ca va fi construit doar din fonduri de la bugetul local, daca nu va fi gasit niciun investitor privat.

5. Proiectul Aqua Park pentru care Emil Boc si PNL Cluj au alocat 1.000.000 lei in 2013 a ramas la stadiul de schita. Emil Boc si-a uitat si promisiunea de acum doi ani privind infiintarea unui patinoar permanent.

6. Strazi particulare aparute in urma extinderii imobiliare sunt abandonate total de administratia locala. In campania electorala edilul Emil Boc promitea mereu asfaltarea lor.

7. Cea mai recenta promisiune a domnului Emil Boc, „centura metropolitana” se discuta dar nu se executa. O constanta a promisiunilor sale electorale.

8. A uitat si de amenajarea zonei Cetatuia. „Redecorarea si reamenajarea zonei Cetatuia – monument istoric, punct de referinta al municipiului Cluj-Napoca”, a fost si acum uitat chiar daca termenul de realizare al proiectului era de acum sapte ani!

9. Conflictul de interese intre Somesul navigabil promis in campania din 2012 si monorailul pe albia raului Somes propus in 2014 este probabil cea mai buna caracterizare a modului in care PNL administreaza Cluj-Napoca.

10. Construirea unui sediu nou pentru Filarmonica si Academia de Muzica. Proiectul a ramas o promisiune.

„In trei luni de mandat putem trece in dreptul domnului Emil Boc zero promisiuni indeplinite. Din pacate Emil Boc este intr-o continua vacanta administrativa” a declarat Horia Nasra, presedintele interimar al PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *