Judetul Cluj, promovat in Viena la inceput de an

Centrul Naţional de Informare si Promovare Turistica Cluj din cadrul Consiliului Judetean Cluj participa in perioada 11-14 ianuarie 2018 la Targul International de Turism „Ferien Messe” de la Viena, cel mai important targ de turism public din Austria si una dintre manifestarile turistice internationale de top pentru vacante, calatorii si petrecere a timpului liber.

In acest context, Clujul se va prezenta in fata publicului din Viena si nu numai cu cele mai diversificate si atractive informatii referitoare la locurile, obiectivele si evenimentele de interes turistic reprezentative pentru judetul nostru. De asemenea, angajatii C.N.I.P.T. Cluj vor disemina informatii de specialitate tuturor specialistilor din domeniu interesati, in scopul alegerii, valorificarii si dezvoltarii polivalente a acestei destinatii.

Este o noua oportunitate oferita Clujului pentru a-si face cunoscuta oferta turistica si recreativa, precum si pentru a aduce in atentia turistilor straini si a profesionistilor din domeniu principalele evenimente, obiective si atractii turistice clujene. Speram ca informatiile furnizate vizitatorilor sa fie de maxim interes, astfel incat un numar cat mai mare de turisti sa opteze pentru o vizita in judetul nostru”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Beneficiile expozantilor includ, printre altele, accesul complet la o platforma unica de prezentare si informare, parcurgerea unui concept expozitional orientat spre cunoastere si experimentare, abordarea de directii si tendinte turistice fundamentale si o audienta de aproximativ 150.000 de vizitatori pe parcursul a patru zile. Interactiunea directa cu vizitatorii este un aspect central al acestui eveniment, garantata prin prezenta numeroaselor spatii rezervate activitatilor si valorificarii experientelor personale.

Cu peste 800 de expozanti din peste 70 de tari, prezentand destinatii de vacanta populare, recomandari si conditii de calatorie, o intreaga gama de activitati de agrement, sejururi de sarbatori personalizate sau concursuri cu premii, vizitatori si oaspeti din intreaga lume se pot bucura de un fascinant spectacol al destinatiilor si calatoriilor internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *