Localitatea Padureni beneficiaza de apa potabila

Consiliul Judetean Cluj si Compania de Apa „Somes” S.A. anunta faptul ca azi incepe furnizarea apei potabile in localitatea Padureni, din comuna Chinteni. Lucrarile deja receptionate fac parte din contractul “Alimentarea cu apa in localitatea Padureni, comuna Chinteni, judetul Cluj”.

Ma bucura faptul ca le putem da locuitorilor din satul Padureni o astfel de veste buna. Ii asiguram ca apa de care vor beneficia incepand de astazi va fi de cea mai buna calitate”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Investitia a constat in realizarea a 15,4 km de retea de alimentare cu apa si 137 de bransamente. Sunt cuprinse si doua statii de pompare si un rezervor suprateran de inmagazinare a apei din otel galvanizat cu volumul de 100 mc.

Valoarea finala a lucrarilor executate este de 3.613.519,04 lei cu TVA inclus. Finantarea a fost asigurata din Fondul de Intretinere, Inlocuire, Dezvoltare. Fondul a fost constituit de Compania de Apa “Somes” si Consiliul Judetean Cluj in vederea derularii acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse pana in acest moment in programele majore de investitii atrase de la Uniunea Europeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *