Loredana Groza pretinde ca nu a facut vreo operatie estetica

Loredana Groza a declarat, joi, intr-o emisiune la Antena Stars ca nu si-a efectuat nici o operatie estetica si ca nu are nici un fel de implant. Varsta Loredanei este de 51 de ani.

Nici o operatie estetica. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-as avea timp sa fac asta, chiar daca poate, cine stie, nu sunt impotriva lor si admir femeile care incearca sa arate bine indiferent de varsta si au curajul sa se transforme. Cred ca sunt in ziua de astazi atatea posibilitati sa arati bine fara sa faci lucruri radicale.

Tinand dieta, facand sport, avand grija de corpul tau, de fata ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajuta sa fii wow. Si am avut de la natura noroc ca m-am nascut cu dotarile de rigoare. N-am avut nevoie sa completez, sa vin cu jentile luate din oras”, a sustinut Loredana Groza.

Loredana recomanda atentie la mancare, exercitii fizice si practici estetice neinvazive.

Ce ne recomanda Loredana Groza

Anul trecut, intr-un interviu pentru revista Viva, Loredana daduse mai multe detalii despre felul in care se mentine.

Ritualul meu de ingrijire e simplu si practic. Nu am timp sa pierd in saloane sau in cabinetele esteticienilor, cum foarte multi ma acuza. Nu am nimic impotriva interventiilor estetice, dar eu nu am apelat la nici o operatie de infrumusetare de niciun fel, cine ma cunoaste stie ca asa e.

E usor sa dai vina pe faptul ca nu ai bani sau sa spui ca cineva s-a operat si de asta arata bine, dar nu, nici o operatie si nici un estetician nu te pot ajuta, cu toti banii din lume, sa arati bine daca nu ai grija zilnic de tine. Sport, mancare simpla, meditatie…

E practica ta zilnica, trebuie sa fie constanta. Sa iti faci timp dimineata si seara de cateva momente pentru tine, care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta.

Nu trebuie sa treaca nici o zi fara sa ai putina grija de tine! Operatiile pot sa mai astepte. Sunt atatea solutii simple, eficiente si neinvazive, in ziua de azi”, spunea atunci Loredana Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *