Lucrari de alimentare cu apa si canalizare in Huedin si satele din jur

Consiliul Judetean Cluj anunta faptul ca au inceput lucrarile de alimentare cu apa si canalizare in orasul Huedin si in satele din jur. In valoare de 26.953.123 de lei, fara TVA, investitia vizeaza extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din orasul Huedin si comunele Sancraiu – localitatile Braisor si Alunis, Izvoru Crisului – localitatile Saula si Izvoru Crisului, Poieni – localitatea Morlaca precum si din comuna salajeana Almasu – localitatile Fildu de Jos si Almasu.

Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj: „Dupa cum am mai declarat, dezvoltarea zonei de vest a judetului este una dintre prioritatile noastre, motiv pentru care ne vom implica activ in cresterea calitatii vietii locuitorilor de aici, prin toate parghiile de care dispunem: modernizarea infrastructurii de transport, imbunatatirea serviciilor edilitare sau crearea de noi locuri de munca, bine platite”.

In ceea ce priveste orasul Huedin, lucrarile vor viza reabilitarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa pe o lungime totala de circa 13.600 de metri, acoperind 26 de strazi. In total vor fi realizate 435 de bransamente la consumatori. Extinderea retelei de canalizare se va realiza pe 18 strazi. Va masura o lungime totala de 8.867 de metri si 320 de racorduri la imobile.

De asemenea, in cele sapte sate situate in jurul orasului Huedin vor fi extinse si reabilitate retele de apa pe o lungime de aproape 23 de km si 250 de bransamente. In plus, vor mai fi edificate trei rezervoare de apa, o statie de pompare, camine de vane, etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *