Lucrari de asfaltare finalizate pe drumul Garbau – Aghires

Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean 108C, pe sectorul cuprins intre localitatile Garbau – Aghires, dar si pe raza localitatii Aghires, au fost finalizate lucrarile de asfaltare care au vizat un tronson cu o lungime de  circa 2 kilometri.

Importanta acestor lucrari e data de faptul ca in acest fel se contribuie la fluidizarea traficului din zona si se asigura o circulatie normala, in conditii de siguranta, spre Cluj-Napoca. De asemenea, se realizeaza astfel o legatura rapida intre drumurile nationale DN1 si DN1F, principalele cai de acces spre judetele Bihor (DN 1), respectiv Salaj (DN 1F)”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Anterior asternerii covorului de asfalt pe drumul judetean 108C Garbau – Aghires, au fost executate unele lucrari pregatitoare care au constat in plombari si burdusiri, iar pentru incheierea lucrarilor de intretinere pe acest sector de drum, in prezent, se executa acostamente.

Lucrarile de intretinere si reparatii de acum au venit in continuarea celor derulate in cursul anului trecut si au vizat un tronson de drum cu o lungime totala de 22,45 kilometri, de la kilometrul 5+600 pana la kilometrul 28+050, pe mai multe sectoare de drum lucrarile fiind finalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *