Lucrarile de asfaltare in localitatea Santioana sunt finalizate

Consiliul Judetean Cluj anunta cetatenii din zona si participantii la trafic ca pe drumul județean DJ 109C Gherla – Fizesu Gherlii – Santioana – Taga – Geaca – Hodaie, mai precis sectorul aflat pe raza localitații Santioana, au fost finalizate lucrarile de intretinere curenta constand in așternere de covor asfaltic.

Refacerea carosabilului drumului județean care strabate satul Santioana va determina crearea de noi oportunitați de dezvoltare a zonei, cunoscuta pentru reteaua de lacuri de agrement, pescuit si nu numai”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pentru finalizarea completa a lucrarilor de intretinere pe acest tronson, in perioada urmatoare se vor executa lucrari constand in realizarea de acostamente. De asemenea, in vederea verificarii standardelor calitative impuse in baza contractului de lucrari și a caietului de sarcini, Consiliul Județean Cluj a dispus extragerea, de catre un laborator specializat, a mai multor carote pentru  verificarea calitatii stratului de asfalt, in special in ceea ce priveste grosimea si consistenta acestuia.

Reamintim in acest context faptul ca pe aproape toata lungimea drumului judetean DJ 109C, cuprins intre localitatile Gherla si Hodaie, s-au executat in ultimii ani o serie de lucrari de intretinere curenta și periodica. In ceea ce privește modernizarea si reabilitarea integrala a acestui drum judetean, procedura de licitație a lucrarilor va demara imediat dupa finalizarea unor proceduri juridice care privesc anumite tronsoane ale acestuia.

One thought on “Lucrarile de asfaltare in localitatea Santioana sunt finalizate

  • 19 noiembrie 2017 la 16:17
    Permalink

    Bravo Consiliul Judetean Cluj, de acest drum v-ati apucat de ani de zile si nu ati terminat lucrarile, in schimb pe primul tronson care a fost facut de cativa ani au aparut gropi deja. Multumim pentru grija acordata cetatenilor din comunele aflate pe acest drum, si care is rup masinile de ani de zile. RUSINE!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *