Ludovic Orban e gata sa creeze un nou partid

Ludovic Orban ia in calcul posibilitatea sa-si faca propriul partid dupa ce a pierdut sefia PNL. El a afirmat, duminica seara, la Realitatea Plus, ca echipa de conducere a PNL nu mai inseamna PNL. Orban crede ca aceasta echipa nu mai are nicio legatura cu spiritul liberal.

Ce s-a intamplat la Congres pe mine m-a marcat profund si m-a facut pentru prima oara sa-mi pun intrebarea daca mai am ce sa caut in aceasta gasca care a calcat in picioare lucruri fundamentale care tin de democratie. Asta nu a fost congres in care oamenii sa voteze liber. Au fost patru sisteme de control”, a declarat Orban.

Potrivit fostului lider al liberalilor, ce s-a petrecut la Congresul PNL a fost un „cosmar”. El a mai declarat ca asa ceva nu a trait in 31 de ani. Intrebat daca mai are un viitor in PNL, Orban nu a exclus posibilitatea de a crea o noua constructie politica.

Ludovic Orban:

Cu siguranta ca am un viitor in viata publica din Romania. Eu sunt un politician atipic, nu mi-am construit cariera incercand sa ma pun bine cu marimile, cu serviciile, mi-am construit cariera prin munca si efort. (…) Cand voi fi convins ca PNL a devenit o carcasa care nu mai are nicio legatura cu partidul istoric, sunt gata inclusiv sa creez o constructie politica care sa continue trecutul PNL. In momentul de fata cei care conduc azi partidul nu au nicio legatura cu PNL”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *