Mii de floresteni au vizitat Targul Produs de Cluj

A patra editie a Targului Produs de Cluj la Floresti a inregistrat un numar mare de vizitatori, in ciuda vremii nefavorabile.

Locuitorii celei mai mari comune din Romania au vizitat targul organizat de Asociatia Produs de Cluj cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj si in parteneriat cu Primaria si Consiliul local Floresti.

Aceasta noua editie a targului nostru a fost una de incercare pentru organizatori, expozanti si vizitatori deopotriva. Cifrele finale ale celor care au ales sa fie alaturi de noi in cele trei zile ale evenimentului sunt pentru noi o dovada a faptului ca nici macar ploaia si vantul nu pot tine in case oamenii dornici sa cumpere produse locale, autentice si de calitate. La fel a fost si seara, la spectacole, cand impatimitii de folclor au cantat si au jucat in fata scenei alaturi de artistii invitati. Astfel de oameni sunt cei care demonstreaza ca este nevoie de evenimentele marca Produs de Cluj, loc in care se expun produse autentice, si ne dau motive sa continuam acest proiect”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

La evenimentul de la Floresti au participat peste 60 de expozanti, care au oferit produse alimentare preparate din lapte si carne, dulceturi si sucuri naturale, ulei presat la rece, turta dulce, prajituri si ciocolata de casa. De asemenea, pe standurile Asociatiei Produs de Cluj au fost prezente costume populare din zona Transilvaniei, jucarii si obiecte sculptate in lemn, ceramica, cojoace si produse de marochinarie, bijuterii lucrate de mana, lavanda si flori.

Urmatorul Targ Produs de Cluj se va desfasura la Huedin intre 29 iunie si 1 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.