Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World

Mireia Lalaguna a fost incoronata sambata Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a editii a acestui concurs de frumusete, desfasurat in acest an la Sanya, in China, relateaza agentia spaniola EFE, care aminteste ca nicio reprezentanta a Spaniei nu a mai castigat acest titlu pana acum.

Tanara in varsta de 22 de ani este originara din Barcelona, fiind studenta la Farmacie, si s-a impus in fata reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) si Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea si, respectiv, al treilea.

Mireia Lalaguna a declarat pentru EFE ca juriul „a stiut sa gaseasca” cine este ea cu adevarat, pentru ca membrii sai „cautau o frumusete interioara, nu numai exterioara”.

Miss World a dedicat aceasta victorie bunicilor sai, care nu s-au putut deplasa in China, unde tanara a fost insotita doar de catre parintii sai. „Suntem foarte emotionati, in al noualea cer, ca si ea”, a spus mama castigatoarei, Encarna Royo. Miss Mundo are in fata 12 luni de munca in cursul carora va calatori prin diverse parti ale lumii pentru a participa la actiuni de caritate.

„Sper sa am un an stralucit”, a spus Mireia Lalaguna, referindu-se la aceasta noua responsabilitate. Mireia Lalaguna a fost aleasa si cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiata pentru actiuni umanitare.

Pentru prima data o reprezentanta a Spaniei castiga concursul Miss World. In 1974, Amparo Muńoz, tot din Spania, a castigat titlul de Miss Univers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.