Noi reguli in ceea ce priveste circulatia in zona centrala

Primaria Municipiului Cluj-Napoca anunta implementarea unor modificari in ceea ce priveste circulatia, in scopul imbunatatirii fluentei acesteia, dupa cum urmeaza:

– Virajul la stanga pentru traficul general de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 inspre str. Bolyai Janos se va efectua cu asigurare prealabila, pe culoarea galben intermitent.

– Circulatia mijloacelor de transport in comun si a bicicletelor pe axa E-V, Bulevardul 21 Decembrie 1989 la semaforul de la centrul comercial Sora se va desfasura atat in faza dedicata, pe culoarea verde a Semaforului „BUS”, cat si in faza de circulatie a traficului general pe culoarea galben intermitent, cu obligativitatea de a se asigura in prealabil, pana la finalul secventei de verde.

– Virajul la stanga pentru autovehiculele dinspre Piata Cipariu inspre str. Posada se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabila si cu acordare de prioritate pietonilor angajati in traversarea strazii Posada.

– Virajul la stanga pentru autovehiculele care circula dinspre latura estica a Pietei Avram Iancu se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabila si cu acordare de prioritate pietonilor angajati in traversarea pietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *