Noua dezbatere CIIC, acum pe strada Molnar Piuariu

Primaria Cluj-Napoca – prin Centrul de Inovare si Imaginatie Civica (CIIC) – invita clujenii sa participe la o noua dezbatere. De data aceasta este vizata reamenajarea strazii Molnar Piuariu. Dezbaterea va avea loc azi dupa-masa, 7 august 2018, de la ora 17.00.

In incercarea de a ne imagina cum va arata zona in viitor, discutiile vor avea loc in cartierul Marasti, chiar pe strada Molnar Piuariu. Sunteti asteptati la aceasta adresa, in curtea caminelor studentesti ale Universitatii Tehnice.

Cei care nu doresc sa participe efectiv la fata locului, dar intentioneaza sa se implice, o pot face si altfel. Pentru mai multe informatii, dar si pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza si mediul online. Indicam astfel adresa de e-mail imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro sau pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, cei interesati pot accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Centrul de Inovare si Imaginatie Civica (CIIC) este un laborator de idei, permanent. In cadrul sau se dezvolta si se testeaza diferitele forme de colaborare intre actorii din oras. Scopul centrului este de a incuraja participarea clujenilor la viata orasului. Pentru atingerea sa, sunt promovate discutii privind proiectele de dezvoltare urbana. Seria acestor discutii ajunge acum la cartierul Marasti si la zona de camine studentesti, cautand modalitati de imbunatatire a peisajului urban al Clujului.

CIIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *