Noua sotie a lui Tise e Barna Daniela Monica

Conform publicatiei primariei, de casatorie, nevasta cea noua a lui Alin Tise este Barna Daniela Monica. Pozele aparute in presa au dat loc la tot felul de speculatii mondene. Inutile in conditiile in care problema se poate solutiona foarte usor pe baza documentelor publice. Nu avem legaturi cu fugari si nu avem ponturi, dar putem citi evidente oficiale. Pe baza acestor resurse usor accesibile, iata o adevarata exclusivitate.

Publicatia care a fost afisata pe site-ul primariei incunostiinteaza clujenii despre casatoria din 7 octombrie 2023 dintre Alin Tise si Barna Daniela Monica. Tise este, bineinteles, presedintele in functie al Consiliului judetean si cunoscut politician.

Proaspat casatorita detine pagina de Facebook “Psihoterapeut Daniela Barna” si site-ul aferent, fiind de profesie, evident, psihoterapeut cu drept de libera practica. Cetatenii care au nevoie de psihoterapie pot apela la cabinetul ale carui date de contact le gasiti pe site.

Pentru incheierea casatoriei, ofiterul de stare civila s-a deplasat la biserica unde s-a realizat si casatoria religioasa.

Sursa pozelor utilizate este Foaia Transilvana si Pagina de Facebook mentionata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *